Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Onko tässä Barcelonan seuraava päävalmentaja? – “Luontevimmat vaihtoehdot tällä hetkellä…”

Mikel Arteta, päävalmentaja, Arsenal.
AOP

FC Barcelonan päävalmentajan paikalta väistyvän Xavi Hernandezin tulevaisuus on auki. Miehen korvaajastakaan ei ole selvyyttä, mutta Barcan paidassa lähes kaiken mahdollisen voittanut Gerard Pique uskoo, että Mikel Arteta sopisi tehtävään.

Valtavien paineiden alaisena työskentelevä Xavi Hernandez vahvisti hiljattain jättävänsä työn FC Barcelonan valmentajana kuluvan kauden päätyttyä. Tämän jälkeen Kataloniassa alkoi valtava mediamylläkkä siitä, kenelle Blaugranan valmennusvastuu pitäisi luovuttaa.

Esiin on noussut muutamia ehdokkaita, mutta kuten odottaa saattaa, seura ei ole tässä vaiheessa kautta tiedottanut juurikaan tilanteesta. Mittavan peliuransa reilu vuosi sitten päättänyt Gerard Pique uskoo tietävänsä oikean ehdokkaan tehtävään.

– Barcelonan managerin on oltava tietyillä ominaisuuksilla varustettu ja ymmärrettävä, miten joukkue pelaa. Tästä syystä vaihtoehtoja on paljon vähemmän, Pique pähkäili 90minin mukaan.

– Luontevimmat valinnat olisivat tällä hetkellä Pep Guardiola, koska hän työskenteli seurassa aikaisemmin ja koska hän on paras valmentaja sekä Mikel Arteta. Hän olisi myös hyvä valinta, sillä hän tuntee Barcelonan ja edusti joukkuetta omalla peliurallaan, puolustajalegenda jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga