Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Arsenal vai Liverpool? – Bayern Münchenin luottosoturi matkalla kohti uusia haasteita!

Joshua Kimmich, Bayern Munchen.
AOP

FC Bayern München saattaa menettää kesän aikana tärkeän palasen joukkueestaan, sillä Joshua Kimmichin uskotaan haikailevan maisemanvaihdoksesta. Uusimipien huhujen mukaan saksalainen on halukas siirtymään joko Liverpooliin tai Arsenaliin.

Joshua Kimmichiin kohdistui jo viime vuoden aikana valtava määrä siirtohuhuja, mutta saksalaistähti päätyi lopulta jatkamaan uraansa Allianz Arenalla. Sekasortoisessa tilanteessa oleva Bayern München onnistui pitämään kiinni yhdestä tärkeimmistä lenkeistään, mutta tilanne saattaa muuttua kesän aikana.

Kimmichin nimi on jälleen nostettu spekulaatioihin mukaan ennen muutaman kuukauden päästä aukeavaa siirtoikkunaa. Keskikenttäpelaajan palvelukset ovat kiinnostaneet etenkin Britteinsaarilla, jossa hänelle riittäisi yllin kyllin ottajia.

Kimmichiä on linkitetty kumpaankin Manchesterin seuraan, mutta tällä hetkellä Liverpool ja Arsenal näyttävät olevan lähempänä pelaajan hankintaa. Football Talkin saamien tietojen mukaan Kimmich harkitseekin siirtymistä joko Anfieldille tai Emiratesille.

Kimmichin nykyinen sopimus päättyy vuonna 2025, mutta raporttien mukaan neuvottelut uudesta kontrahdista eivät ole edenneet toivotulla tavalla. Näin ollen on erittäin mahdollista, että Bayernin monivuotinen luottomies matkaa ensi kaudeksi kohti uusia haasteita.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga