Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Parjattu tähti hiljensi Lontoon olympiastadionin: “Meidän täytyy jatkaa taistelua”

Nicolo Zaniolo, Aston Villa.
AOP

West Ham ja Aston Villa tasasivat pisteet sunnuntaina Lontoon olympiastadionilla pelatussa kamppailussa. Kovan arvostelun kohteena ollut Nicolo Zaniolo, joka vastasi vieraiden tasoitusmaalista, kertoi mietteitään ottelun jälkeen.

Taistelu Valioliigan neljän parhaan joukossa sai jälleen uusia kierroksia viikonloppuna, kun viimeistä Mestarien liigaan oikeuttavaa paikkaa hallussaan pitävä Aston Villa matkasi West Hamin vieraaksi.

David Moyesin valmentama West Ham oli ottelussa pitkiä jaksoja ottavana osapuolena, mutta joukkue onnistui silti värkkäämään pelin ensimmäisen maalin.

Hammers oli matkalla kotivoittoon Michail Antonion osumalla, mutta Galatasaraysta lainalla oleva Nicolo Zaniolo niittasi pelin tasoihin noin kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä.

– Tämä oli hyvä ottelu. He (West Ham) olivat aggressiivisia ensimmäisellä jaksolla, mutta pelasimme hienosti toisella puoliajalla. Meillä on todella vahva joukkue. Me pärjäsimme hyvin ja meidän täytyy jatkaa taistelua, Zaniolo tunnelmoi Football Italian mukaan.

– Siitä tulee todella vaikeaa (neljän parhaan joukkoon yltämisestä), mutta meillä on erinomainen valmennus ja hyvä ryhmä kasassa. Me olemme valmiita.

Osuma oli Zaniololle tärkeä, sillä hän on joutunut kovan arvostelun kohteeksi vaisujen esitysten takia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga