Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

Ten Hag ylisti Unitedin sankaria: “Se oli erittäin tärkeää hänelle”

Antony, Manchester United.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, FA Cupin sunnuntaisesta huippuottelusta Manchester Unitedin ja Liverpoolin välillä ei tapahtumia puuttunut. Erik ten Hag kommentoi pelin jälkeen tärkeän maalin tehneen Antonyn edesottamuksia.

Manchester United jyräsi FA Cupin neljän parhaan joukkoon Liverpoolin kustannuksella. Vauhdikas ottelu ei jättänyt ketään kylmäksi ja pienten marginaalien kamppailu olisi voinut kääntyä kumman tahansa eduksi.

Liverpool oli jo matkalla 2-1 voittoon, mutta vaihdosta kentälle päässyt Antony kiskaisi pelin tasoihin hienolla laukausella. Maali oli äärettömän tärkeä vaikeuksien kanssa kamppailevalle brasilialaiselle.

Unitedin manageri Erik ten Hag kommentoi pelin jälkeen poikkeuksellisesti laitapuolustajana nähdyn Antonyn otteita.

– Se oli erittäin tärkeää hänelle (maalinteko). Hänellä on riittänyt ongelmia. Alkuun hän ei ollut oma itsensä, joka on hänen vastuullaan. Sitten hän menetti itseluottamuksensa ja nyt hänen täytyy taistella takaisin, ten Hag kertoi 90minin mukaan.

– Olemme nähneet parin viime viikon aikana, että hän on tulossa takaisin. Olen nähnyt harjoituksissa sen saman Antonyn, jonka kanssa työskentelin Ajaxissa. Hänen täytyy palata omalle tasolleen ja olen varma, että hän onnistuu siinä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup