Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Arsenal käynnistämässä myyntitalkoot? – Bundesliigan maaliruisku matkalla Emiratesille?

Benjamin Sesko, RB Leipzig.
AOP

Arsenalin toimistolla mietitään kuumeisesti ensi kauden pelaajarinkiä. Valioliigan mahtiseuran uskotaan olevan erittäin aktiivinen kesän siirtomarkkinoilla. Gunnersin uutisoidaan havittelevan muun muassa RB Leipzigin Benjamin Seskoa.

Valioliigan kärkiseura Arsenal on tiukasti jälleen mukana mestaruustaistelussa. Joukkue pitää piikkipaikkaa hallussaan ollessaan samassa pistemäärässä toisena majailevan Liverpoolin kanssa.

Pohjois-Lontoossa keskitytään luonnollisesti kauden ratkaisukierroksiin täydellä teholla, mutta myös ensi kauden joukkueen suunnittelu on käynnissä. Tykkimiesten odotetaan tekevän joitain muutoksia runkoonsa voidakseen säilyttää parhaimman kilpailukykynsä tulevalla sesongilla.

Arsenal on 90minin saamien tietojen perusteella ottanut Benjamin Seskon tähtäimeensä. Red Bull Leipzigia edustava Sesko on ollut yksi Bundesliigan tavoitelluimmista pelaajista viime vuosina ja hänen uskotaan nostavan kytkintä kauden päätyttyä.

20-vuotias slovenialaiskärki on noussut jo maajoukkueensa runkopelaajaksi ja iskenyt 10 maalia 25 maaottelussa. Leipzigin paidassa verkko on heilunut kuluvalla kaudella 11 kertaa.

Seskon kerrotaan olevan Arsenalin ykkösvaihtoehto uudeksi kärkipelaajaksi. Arsenal on tiettävästi valmis päästämään Eddie Nketiahin, Emile Smith Rowen ja Reiss Nelsonin lähtemään rahoittaakseen Seskon hankinnan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga