Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

PSG valmistautuu uuteen aikaan – Valioliigan ruotsalaistykistä Mbappen korvaaja?

Alexander Isak, Newcastle.
AOP

Newcastlen paidassa hienoja otteita esittänyt Alexander Isak on tuoreiden tietojen mukaan Paris Saint-Germainin kiikarissa. PSG todella tarvitsee lisää leveyttä hyökkäykseensä Kylian Mbappen lähdön lähestyessä.

Newcastle Unitedin paidassa tuhoisaa jälkeä tehnyt Alexander Isak on nostanut valtavasti osakkeitaan tulevia siirtomarkkinoita ajatellen.

Ruotsin maajoukkuepelaaja on ollut tälläkin kaudella vahvassa vireessä ja mättänyt 12 täysosumaa 20 valioliigaottelun aikana.

Kaikki kilpailut huomioituna Isakilla on vyöllään 16 kaappia, joka on kova suoritus ottaen huomioon, ettei Newcastlen pelaaminen ole missään nimessä ollut viime kauden tasolla.

Eddie Howen valmentamat raitapaidat ovat tuskailleet pelin jokaisella osa-alueella, mutta Isak on todistanut aina laatunsa ollessaan kentällä.

Liukas kärkipelaaja saattaa päätyä uusimpien huhujen mukaan kauppatavaraksi kesän siirtoikkunassa. 90min kertoo Ranskan pääsarjassa pelaavan PSG:n olevan kiinnostunut tarjoamaan Isakille sopimusta.

Newcastlen kannasta ei ole tässä vaiheessa tietoa, mutta Isakin nykyinen diili kattaa vuoteen 2028 asti. Transfermarkt arvioi hänen hinnakseen 70 miljoonaa euroa, joten pikkurahalla miestä ei Parc des Princesille kärrätä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1