Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Dortmund ja ManU hierovat vaihtokauppoja? – Vaihtuuko englantilaisfloppi Hollannin maajoukkuetähteen?

Jadon Sancho, Borussia Dortmund.
AOP

Manchester United on raportoidusti valmis päästämään Jadon Sanchon pysyvällä diilillä Borussia Dortmundiin. Unitedin kerrotaan kuitenkin vaativan vaihdossa toista nykyistä Dortmund-pelaajaa.

Jadon Sanchon ura Manchester Unitedin paidassa on todennäköisesti tullut päätökseensä. Erik ten Hagin epäsuosioon joutunut englantilainen oli pitkään pelaamatta, jonka jälkeen hänet lähetettiin loppukauden mittaiselle lainalle Borussia Dortmundiin.

Sancho otettiin entisen joukkueensa puolesta avosylin vastaan ja hän on saanut kohtuullisesti vastuuta tutussa ympäristössä. Tässä vaiheessa kaikki puhuu sen puolesta, ettei Sanchoa enää nähdä Old Traffordilla, sillä Dortmundin on huhuttu haluavan kiinnittää pelaaja pysyvällä diilillä.

CaughtOffisiden saamien tietojen mukaan ManU on valmis luopumaan Sanchon pelioikeuksista, jos nimeämätön Dortmundin pelaaja matkaa toiseen suuntaan. Unitedin haluamasta pelaajasta ei ole täyttä varmuutta, mutta Donyell Malenia on linkitetty viime aikoina seuraan.

Malen on ollut tällä kaudella häikäisevässä iskussa tehtyään 13 maalia kaikki kilpailut huomioituna. Laitahyökkääjälle riittää todennäköisesti muitakin ottajia kesällä, mutta siirtoa Manchesteriin pidetään yhtenä vaihtoehtona.

28 A-maaottelua pelannut Malen on todennäköisesti osa Hollannin miehistöä kesän EM-kilpailuissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga