Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridissa flopannut entinen superlahjakkuus kommentoi uransa päättymistä: “Tunnen ylpeyttä”

Eden Hazard
AOP

Eden Hazard lopetti viime syksynä pitkän ammattilaisuransa. Chelseasta suuren yleisön tietoisuuteen ponnistanut belgialainen muistelee lämmöllä pelivuosiaan, vaikka pesti Real Madridissa menikin täysin penkin alle.

Valioliigakenttiä dominoinut Eden Hazard siirtyi valtavan kohun saattelemana Real Madridiin vuonna 2019. Taikatemput jäivät kuitenkin Englantiin, eikä vammoista kärsinyt Hazard päässyt missään vaiheessa näyttämään parasta osaamistaan Santiago Bernabeulla.

Mies paketoi uransa viime lokakuussa, vaikka iän puolesta tätä nykyä 33-vuotiaalla Hazardilla olisi ollut pelivuosia jäljellä. Belgialainen kertoo kuitenkin, ettei mitään jäänyt hampaankoloon ja vakuuttaa olevansa ylpeä päästyään edustamaan Real Madridin kaltaista seuraa.

– Päätin, että pelaaminen saa jäädä, koska minulla oli paljon loukkaantumisia. En kadu mitään. Ikävöin jalkapalloa jonkin verran, etenkin pukukopissa olemista poikien kanssa, mutta voin tehdä nyt, mitä haluan, Hazard paljasti Madrid Universalin mukaan.

– Minulla on lapsia ja perhe. Voin matkustaa Belgiaan tapaamaan sukuani, veljiäni ja vanhempiani. Nyt minulla on mahdollisuus tehdä paljon asioita.

– Real Madridissa pelaaminen oli unelmani, vaikka tarina ei ollutkaan niin kaunis loukkaantumisten ja muiden asioiden takia. Tunnen ylpeyttä, kun näen itseni kuvissa valkoisessa peliasussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga