Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Kaduttaako megasiirto? – Teinitähti vakuuttelee: “Olen varma, että minusta tulee tärkeä pelaaja Barcalle”

Vitor Roque, FC Barcelona.
AOP

Vitor Roque ei ole saanut odotetulla tavalla vastuuta FC Barcelonan paidassa. Vasta 19-vuotias superlahjakkuus on kuitenkin luottavaisin mielin sen suhteen, että minuutit lisääntyvät jatkossa.

Athletico Paranaensea edustaneen Vitor Roquen pelioikeuksista käytiin aiemmin kovaa kilpailua. Useampi maineikas eurooppalaisseura oli lupaavan teinitähden kintereillä, mutta lopulta FC Barcelona veti pisimmän korren.

Roquen uskottiin siirtyvän Kataloniaan vasta kesällä, mutta Barca sai tahtonsa läpi ja siirto saatiin maaliin jo tammikuun aikana. Kovasta vaivannäöstä huolimatta, Xavi Hernandez on käyttänyt hyökkääjätalenttia suhteellisen säästeliäästi.

Roque on toistaiseksi päässyt kentälle yhdeksässä La Liga-ottelussa avauskokoonpanopaikan jäädessä haaveeksi. Kaksi maalia Barcalle iskenyt nuorukainen on vaikeasta alustaan huolimatta luottavaisin mielin tulevaisuutensa suhteen.

– Olen varma, että minusta tulee tärkeä pelaaja Barcalle. Saan jokaisesta ottelusta enemmän itseluottamusta, Roque kertoi Barca Universalin mukaan.

Brasilialainen vakuutteli myös totuttelun uuteen ympäristöön sujuneen suotuisissa merkeissä.

– Sopeutumiseni on ollut erittäin helppoa. Puhun portugalia Raphinhan, Cancelon (Joao), Joao Felixin ja Araujon (Ronald) kanssa. Kaikki auttavat minua paljon ja vietämme aikaa yhdessä. On nautinnollista työskennellä heidän kanssaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga