Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenalilta tärkeä kiinnitys! – Maajoukkuepuolustaja pitkään jatkosopimukseen!

Takehiro Tomiyasu, Arsenal.
AOP

Arsenal on saanut todella hyviä uutisia sopimusrintamalta, kun japanilaispuolustaja Takehiro Tomiyasu rustasi nimensä pitkäkestoiseen jatkosopimukseen. Tomiyasun edellinen kontrahti oli päättymässä ensi vuoden kesällä.

Arsenal teki tärkeän kiinnityksen tulevaisuutta ajatellen, kun joukkueen luottopelaajiin lukeutuva Takehiro Tomiyasu allekirjoitti uuden sopimuksen.

Bolognasta vuonna 2021 saapunut monipuolinen Tomiyasy on pelannut toistaiseksi 73 ottelua Tykkimiesten vahvuudessa.

Tomiyasu on vakiinnuttanut viime vuosina asemansa myös Japanin maajoukkueessa ja toistaiseksi vyöllä on 41 A-maaottelua, mukaan lukien vuoden 2021 olympialaiset.

– Olemme niin iloisia, että ”Tomi” on sitoutunut tulevaisuuteen kanssamme. Tomin luontaisten kykyjen ja vahvuuksien lisäksi hänen asenteensa, mentaliteettinsa ja arvonsa ovat ensiluokkaisia, Arsenalin manageri Mikel Arteta iloitsi seuran verkkosivuilla.

– Tomi on kaikkien rakastama, ja hän on ollut kiinteä osa joukkuetta siitä lähtien, kun hän liittyi mukaamme, espanjalaisluotsi jatkoi.

– Hänen tapansa harjoitella ja halunsa olla paras versio itsestään joka päivä on ihailtavaa. Odotamme innolla, että saamme jatkaa yhteistyötä Tomin kanssa tulevina vuosina, Arteta päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga