Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Chelsean tukipilari jättämässä joukkueen kesällä? – “Se on väistämätöntä”

Thiago Silva, Chelsea.
AOP

Chelsean konkaripuolustaja Thiago Silvan tulevaisuus on nostettu tapetille. Brasilialaiselle riittäisi ottajia ainakin Euroopan rajojen ulkopuolelta, sillä Fluminensen urheilujohtaja Fred pitää Silvaa ’’unelmahankintana’’.

Thiago Silvan sopimus Chelsean kanssa on umpeutumassa tämän kauden jälkeen, eikä jatkosta ole minkäänlaisia takeita. Tällä kaudella 39-vuotias veteraani on päässyt kentälle 23 valioliigaottelussa, mutta joukkueen manageri Mauricio Pochettinon uskotaan luottavan ensi kaudella nuorempiin vaihtoehtoihin.

Näin ollen hyvinkin mahdollista, että Silva on palaamassa nuoruusvuosiensa joukkueeseen Fluminenseen, jota hän edusti vuosien 2006–2009 välillä. Rio de Janeirossa pidetään ovet avoinna Silvan mahdollista paluuta varten.

Thiago Silvan hankinta on meidän pitkäaikainen haaveemme ja seuran presidentti keskustelee hänen kanssaan lähes viikottain, Fluminensen urheilujohtaja Fred paljastaa 90minin mukaan.

– Thiagolla on voimassa oleva sopimus Englantiin ja kannustamme häntä. Hän on ystäväni ja pidän hänen luonteestaan. Hän ansaitsee pelkästään parasta. Hän tietää, että täällä ovet ovat avoinna hänen paluutaan varten.

– Meidän täytyy olla varovaisia, ettemme aseta Thiagolle paineita. Kannattajat rakastavat Thiagoa, kuten mekin ja hän rakastaa Fluminensea. Se (siirto) on väistämätöntä ja jonain päivänä se tapahtuu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat