Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:n mahtiseura hieroo vaihtokauppoja! – Näytetäänkö Chelseassa vihreää valoa?

Romelu Lukaku, AS Roma.
AOP

Romelu Lukaku on esiintynyt tällä kaudella edukseen AS Roman väreissä. Tuoreiden tietojen mukaan Stadio Olimpicolla halutaan kiinnittää Lukaku pysyvällä sopimuksella, joka voisi tarkoittaa toisen Roma-pelaajan matkaamista Chelseaan.

Todellisen kohupelaajan maineen itselleen kehittänyt Romelu Lukaku ehdittiin jo tuomita menetetyksi tapaukseksi usean eri tahon toimesta. Tällä kaudella mies on kuitenkin yltynyt hurjaan vireeseen ja näyttänyt epäilijöilleen komealla tavalla.

Lukaku on tehnyt 26:ssa Serie A-pelissä komeat 10 maalia ja antanut 3 maalisyöttöä. Eurooppa-liigassa tahti on ollut vielä hurjempaa, sillä mies on osunut seitsemän kertaa yhdeksän ottelun aikana. Kahdessa pelaamassaan Italian cupin ottelussa Lukaku ehti tehdä yhden maalin.

Daniele De Rossin saapuminen Roman päävalmentajaksi on näyttänyt piristävän Lukakua entisestään ja Giallorossi haluaa raporttien mukaan tehdä hänen sopimuksestaan pysyvän.

Italialaisjulkaisu Corrierro dello Sportin mukaan Roma olisi valmis lähettämään Tammy Abrahamin takaisin Chelseaan voidakseen pitää Lukakusta kiinni.

Abrahamin kausi on mennyt pilalle vakavan loukkaantumisen takia, eikä häntä olla nähty kentällä ollenkaan. Abrahamia on linkitetty aiemminkin takaisin Chelsean väreihin, mutta paljon riippuu varmasti myös miehen kuntoutumisaikataulusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A