Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Chelsea kääntämässä katseensa kohti Real Madrid-kaksikkoa? – “Haluaako hän pelata Valioliigassa vielä yhden vuoden?”

Joe Cole uskoo Chelsean tarvitsevan lisää kokemusta.
AOP

Omalla peliurallaan muun muassa Chelseaa edustanut Joe Cole uskoo, että hänen vanhan seuransa tulisi hankkia kesällä lisää kokemusta. Colen mielestä Länsi-Lontoossa katseet olisi syytä suunnata kohti Real Madridin veteraanikaksikkoa.

Valioliigan keskikastiin jämähtänyt Chelsea on täynnä nimekkäitä pelaajia, mutta suurimman osan parhaat päivät ovat todennäköisesti vielä tulevaisuudessa. Bluesin sikermässä on useita nuoremman sukupolven edustajia, joiden täysi potentiaali on saavuttamatta.

Joukkueen pelaamisessa on ollut nähtävillä toisinaan tietty kokemuksen puute, eikä Mauricio Pochettinon miehistöstä löydy juurikaan luontaisia johtajia ikääntyvää Thiago Silvaa lukuun ottamatta.

Chelsean verkot ovat totuttuun tapaan vesillä tulevia siirtomarkkinoita ajatellen. Sinipaitojen entisen tähden Joe Colen mukaan hänen vanhan työnantajansa olisi syytä hankkia kokeneita pelaajia.

– Minä hankkisin kokeneita pelaajia, jotta he saisivat lisää johtajuutta, Cole lataa CaughtOffsiden mukaan.

– Onko Luka Modricin sopimus päättynyt? Haluaisiko hän pelata Valioliigassa vielä yhden vuoden? Kuinka paljon hän on auttanut Camavingaa (Eduardo), Tchouamenia (Aurelien) ja Valverdea (Federico)?

Toni Kroos on 34-vuotias, haluaisiko hän testata itseään auttaa tätä nuorta joukkuetta?

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga