Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayern München yrittää kääntää superlupauksen pään! – “Ei muita vaihtoehtoja”

Jamal Musiala, FC Bayern Munchen.
AOP

Bayern Münchenin keskikentän tähti Jamal Musiala on tätä nykyä yksi Euroopan kiinnostavimmista nuorista pelaajista. Saksan maajoukkueeseen murtautuneen Musialan on odotettu vaihtavan seuraa, mutta Baijerissa halutaan lyödä jarrua.

Bundesliigan kestomenestyjä Bayern München saattaa joutua toden teolla käärimään hihansa kesän aikana joukkueen tärkeimpien pelaajien pitämiseksi.

Muun muassa Joshua Kimmichin ympärillä on liikkunut valtavasti siirtohuhuja, jonka lisäksi Alphonso Davies näyttää olevan matkalla kohti uusia haasteita.

Huolenaiheita Baijerissa aiheuttaa myös Jamal Musialan tilanne. Viime kaudella yksi Bayernin mestaruuden takuumiehistä on huhujen mukaan otettu ulkomaisten seurojen kiinnostuksesta.

Musialan voimassa oleva kontrahti on päättymässä kahden vuoden kuluttua, eikä jatkosta ole toistaiseksi selvyyttä. Bayernin urheilujohtaja Max Eberl myöntää, että Musialan tilanne huolettaa seuran johtoportaassa.

– Jatkosopimuksen tekeminen Jamal Musialan kanssa on meille äärimmäisen tärkeää ja suuri tavoitteemme. Meillä ei ole tässä asiassa muita vaihtoehtoja, Eberl kertoo Substackin mukaan.

– Haluamme kiinnittää nuoria huippupelaajia, kuten Musialan, Telin (Mathys) ja Pavlovicin (Alexandar). Tämän lisäksi myös kokeneille pelaajille on tarvetta, Eberl päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga