Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ohoh! – Valioliigan brassitähti päätymässä sittenkin kauppatavaraksi? – “Haaveilen muutoksesta”

Bruno Guimaraes, Newcastle United.
AOP

Bruno Guimaraesin panos Newcastle Unitedille on ollut valtava. Brasilialainen kertoi aiemmin haluavansa nousta St. James’ Parkilla seuralegendan asemaan, mutta myöntää nyt haaveilevansa siirrosta muihin maisemiin.

Newcastleen pari vuotta takaperin Ranskan liigan Olympique Lyonnais’ta saapunut Bruno Guimaraes on kohottanut profiiliaan räjähdysmäisesti Britteinsaarilla. Hyvät otteet ovat poikineet vastuuta myös Brasilian maajoukkueessa, jonka lisäksi Guimaraesin nimi on nostettu jälleen esiin siirtospekulaatioissa.

Guimaraes vannoi aikaisemmin seurauskollisuuden nimiin ja kertoi haluavansa nousta Newcastlen historian suurimpien pelaajien joukkoon. Nyt miehellä on kuitenkin hieman eri ääni kellossa, vaikka hän vakuuttaakin keskittyvänsä nykyhetkeen.

– En tiedä tarkalleen, mitä tulee tapahtumaan. Olen tyytyväinen seurassa, mutta en tiedä tulevaisuudesta. Yritämme selviytyä Euroopan kentille, mutten voi sanoa paljon enempää, Guimaraes kertoo 90minin mukaan.

– Halusin aina pelata täällä, sillä seurasin aiemmin Valioliigaa. Kaikki on mennyt hyvin Newcastlessa ja pelaan hienojen pelaajien kanssa. Suunnittelen jatkavani täällä pitkän aikaa, mutta haaveilen myös muutoksesta, brassitähti jatkaa.

Guimaraesia on linkitetty viime aikoina muun muassa Real Madridin ja Paris Saint-Germainin vahvuuteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset