Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Läpimurtokautta pelaava valioliigatähti avautuu ajastaan Old Traffordilla: “En antanut sen lannistaa minua”

Kobbie Mainoo, Manchester United.
AOP

Kobbie Mainoo on ollut yksi kuluvan valioliigakauden suurimmista sensaatioista. Mahtavaa kautta pelaava englantilainen sai hiljattain ensimmäisen kutsunsa Kolmen Leijonan miehistöön. Nuorukainen avautuu läpimurtokaudestaan punapaitojen ykkösmiehistössä.

Manchester Unitedin nuorten joukkueissa vakuuttavaa jälkeä tehnyt Kobbie Mainoo nousi kovalla kohinalla seuran edustukseen viime vuonna. Vahvasti alkanut harjoituskausi keskeytyi kuitenkin loukkaantumiseen, joka pakotti vasta 18-vuotiaan superlahjakkuuden sivuun.

Mainoo palasi jälleen joukkueen vahvuuteen loppusyksystä, eikä ole tämän jälkeen enää katsonut taakseen. Taitava keskikenttäpelaaja on ollut Unitedin parhaimmistoa ottelusta toiseen ja hänen hyvät otteensa palkittiin hiljattain myös maajoukkuekutsulla.

Mainoo on osa Kolmen Leijonan miehistöä, joka kohtaa Brasilian ja Belgian tulevissa harjoitusmaaotteluissa.

– Uskoin, että saan vahvan aloituksen kaudelle, mutta sitten loukkaannuin Real Madridia vastaan (harjoituskaudella). Vamma vaati leikkaushoitoa, joka oli pieni takaisku. En antanut sen kuitenkaan lannistaa minua, Mainoo kertoi 90minin mukaan.

– Viime vuonna vietin aikaa penkillä ja odotin tilaisuuttani. Marraskuun tienoilla pääsin ensimmäistä kertaa avaukseen, jonka jälkeen aika on mennyt todella nopeasti. Olen nauttinut jokaisesta hetkestä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga