Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Valioliigalegenda nimeää uransa kaksi vaikeinta vastustajaa: “He olivat kuin Rolls Royceja”

Wayne Rooney
AOP

Wayne Rooney muistetaan yhtenä ikäpolvensa parhaimmista hyökkääjistä Euroopan mittapuulla. Manchester Unitedin paidassa menestystä nauttinut Rooney nimeää uransa kaksi kovinta vastustajaa.

Liverpoolissa vuonna 1985 syntynyt Wayne Rooney edusti pienestä lähtien Evertonia nousten lopulta seuran edustukseen. Kaupungin punaisella puolella oltiin kateellisia nuorukaisesta, joka debytoi Toffeesin paidassa Valioliigassa vain 16-vuotiaana.

Rooneyn kohdalla kävi nopeasti selväksi, että hänen uransa tulee jatkumaan jo nuorella iällä kirkkaammissa parrasvaloissa. Rooney jatkoi lopulta uraansa Manchester Unitedissa nousten seurahistorian parhaaksi maalintekijäksi.

Kolme vuotta sitten uransa päättänyt Rooney ehti kohdata nurmella toinen toistaan kovempia vastustajia. Englantilainen kertoi Eurosportin mukaan, että AC Milanin puolustajat Alessandro Nesta ja Paolo Maldini olivat kaikkein vaikeimmat ohitettavat.

– Muistan aina, kun pelasimme AC Milania vastaan Mestarien liigan välierissä (kaudella 2006-2007). Me voitimme ensimmäisen osan (3-2) ja olimme lähellä finaalia, mutta se oli kuitenkin vasta ensimmäinen peli. Kuulin heidän hengittävän raskaasti ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen ja ajattelin, että saimme heistä otteen.

– Sen jälkeen pelasimme San Sirolla ja he olivat kuin Rolls Royceja. En tiedä, miten he tekivät sen.

Milan voitti jälkimmäisen ottelun 3-0 ja eteni lopulta aina kilpailun voittoon asti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A