Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayern München suunnittelee hurjaa tarjousta! – Lämpeääkö Barca vaihtokaupoille?

FC Barcelonan Ronald Araujo.
AOP

Bayern München on ollut jo pidemmän aikaa FC Barcelonan Ronald Araujon kintereillä. Barcan kaupantekohalukkuutta saatetaan testata kesällä diilillä, joka tarkoittaisi Joshua Kimmichin matkaamista toiseen suuntaan.

FC Barcelonan avainpuolustajaksi noussut Ronald Araujo on vakuutellut useaan otteeseen haluavansa jatkaa uraansa Kataloniassa. Tämä ei ole kuitenkaan hillinnyt siirtohuhuja hänen ympärillään ja raporttien mukaan Bayern München ei ole edelleenkään luopunut toivosta uruguaylaisen hankinnan suhteen.

Kummankaan seuran paidassa Mestarien liigan voitosta taisteleminen ei näytä tällä hetkellä kovinkaan todennäköiseltä. Isommista pokaaleista voidaan kuitenkin luultavasti kilpailla nopeammin Saksassa kuin Kataloniassa, joka saattaa askarruttaa Araujon mieltä.

Uruguayn maajoukkuepuolustajalle olisi käyttöä myös Baijerissa, sillä Bundesliigan kestomenestyjän alakerta ei ole vakuuttanut tällä kaudella.

Bayernin raportoidaan Barca Universalin tietojen mukaan suunnittelevan tarjousta, jossa joukkue lähettäisi Joshua Kimmichin vaihdossa Araujoon. Pitkään huhujen kohteena olleen Kimmichin on aiemmin kerrottu pitävän Barcelonaan siirtymistä yhtenä vaihtoehtona, joten pelaajan ei uskota asettuvan kauppojen tielle.

Barcalla ei ole rosterissaan Araujolle selkeää korvaajaa, mutta joukkue kaipaa vahvistusta keskikentälleen, joten tässä mielessä diili kävisi järkeen katalonialaisten kannalta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga