Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Valioliigajättien siirtokohde avoimena! – “Haluan jättää seuran kesällä”

Teun Koopmeiners, Atalanta.
AOP

Atalantaa edustavan Teun Koopmeinersin on aavisteltu suuntaavaan ensi kaudeksi kohti uusia haasteita. Hollannin maajoukkuemies antaa nyt tilannepäivityksen, joka ei jätä mitään epäselväksi.

Atalantan paidassa väkeviä otteita esittänyt Teun Koopmeiners on yksi niistä pelaajista, joiden on uskottu vaihtavan seuraan kesän siirtoikkunan puitteissa. Vuodesta 2021 lähtien Atalantaa edustanut hollantilainen on kehittynyt vuosien saatossa yhdeksi Serie A:n parhaista keskikenttäpelaajista.

Kuten aiemmin uutisoimme, Koopmeinersin palvelukset ovat herättäneet runsaasti kiinnostusta muun muassa Britteinsaarilla. Tottenhamin ja Manchester Unitedin lisäksi miehen kintereillä on ollut myös Juventus.

Koopmeinersin pitkä sopimus Atalantan kanssa päättyy vasta vuonna 2027, mutta osoite on todennäköisesti vaihtumassa huomattavasti tätä aikaisemmin. Miehen tuoreet kommentit eivät jätä mitään epäselväksi.

– Olen ilmoittanut Atalantalle, että haluan jättää seuran kesällä. Toivottavasti minulla riittää vaihtoehtoja tämän vuoden aikana. Olen viettänyt upeita vuosia Atalantassa ja toivon, että he saavat minusta ison korvauksen, Koopmeiners kommentoi Fabrizio Romanon Daily Briefing -palstan mukaan.

Koopmeiners, joka on pelannut 20 A-maaottelua Hollannin väreissä, on todennäköisesti osa Oranjen miehistöä kesällä pelattavissa EM-kilpailuissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A