Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Real Madrid suunnittelee valtavaa kaappausta! – Mitä tekee Liverpoolin tähtipuolustaja?

Trent Alexander-Arnold on Real Madridin tutkassa.
AOP

Real Madrid on väitetysti Liverpoolin tähtipuolustaja Trent Alexander-Arnoldin kintereillä. Brittipuolustajan nykyistä sopimusta on alle puolitoista vuotta jäljellä ja spekulointi hänen tulevaisuudestaan käy kuumana.

Trent Alexander-Arnold on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Liverpoolin tärkeimmistä pelaajista noustuaan seuran edustukseen vuonna 2016. Englantilaispuolustaja on kehittynyt yhdeksi oman pelipaikkansa parhaimmista pelaajista maailmassa, ja palkintokaappiin on kilahtanut muun muassa Mestarien liigan ja Valioliigan pystit.

Brittitähden voimassa oleva sopimus Liverpoolin kanssa päättyy vuonna 2025, eikä jatkosopimusneuvotteluista ole hiiskunut tietoa julkisuuteen. Daily Mailin saamien tietojen mukaan Real Madrid on kiinnostunut vahvistamaan alakertaansa Alexander-Arnoldilla, mutta Poolin kaupantekohalukkuudesta ei ole tietoa.

Alexander-Arnold allekirjoitti vuonna 2021 uuden kontrahdin, jonka myötä hänestä tuli yksi Liverpoolin parhaiten palkatuista pelaajista. Nykytilanteen vallitessa puolustaja on valmis neuvottelemaan ulkomaisten seurojen kanssa ensivuoden tammikuusta lähtien.

Loukkaantumisista tällä kaudella kärsinyt Alexander-Arnold on pelannut vuosien varrella Liverpoolin paidassa yli 300 ottelua. Miehen arvo omalle joukkueelle on lähes mittaamaton, mutta Anfieldillä puhaltaa uudet tuulet Jürgen Kloppin lähdön myötä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga