Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Manchester City tavoittelee Real Madridin brassihyökkääjää! – Julian Alvarez päätymässä kauppatavaraksi?

Real Madridin Rodrygo on Manchester Cityn ostoslistalla.
AOP

Real Madridin tähtihyökkääjä Rodrygo Goesin on huhuttu viime aikoina olevan aikeissa vaihtaa seuraa. Uusimpien lähteiden mukaan Manchester City on erittäin kiinnostunut brassista ja valmis lähettämään Julian Alvarezin toiseen suuntaan saadakseen haluamansa.

Real Madridin kausi on sujunut toistaiseksi voitokkaissa merkeissä ja joukkue on matkalla La Ligan mestaruuteen vuoden tauon jälkeen.

Los Blancosin ’’valkoinen baletti’’ on pyörinyt tällä kaudella säkenöivän kauniisti kapellimestari Jude Bellinghamin johdolla. Englantilaispelaajan lisäksi Madridin riveistä on löytynyt roppakaupalla muitakin onnistujia, joista yksi on Rodrygo Goes.

Brasilialaishyökkääjä on joutunut totuttelemaan uuteen rooliin, sillä hänet on nähty tällä kaudella ajoittain aiemmasta poiketen keskushyökkääjänä.

Carlo Ancelotti sorvasi Madridin hyökkäyslinjan uuteen uskoon Karim Benzeman lähdettyä, jonka myötä Rodrygoa on peluutettu hieman vieraammalla pelipaikalla. Vaikka tulosta on tullut mukavaan tahtiin, pinnan alla kuplii.

Kuten aiemmin uutisoimme, Rodrygo ilmaisi tyytymättömyytensä muuttuneeseen rooliinsa. Miehen on uutisoitu viime viikkoina haaveilevan seurasiirrosta ja yhtenä ottajana on pidetty Manchester Cityä.

90minin tietojen mukaan City olisi valmis tarjoamaan Julian Alvarezia vaihdossa, jotta Rodrygo saataisiin naarattua Etihadille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga