Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:n maalipyssyltä suora mielipide lajin nykytilasta: “Haluaisin, että löytäisimme oikean tavan”

Olivier Giroud, AC Milan.
AOP

Siirtohuhujen keskiössä olevan Olivier Giroudin jatko AC Milanissa ei ole kiveen kirjoitettu. Ranskan A-maajoukkueen kaikkien aikojen maalipyssy oli median haastateltavana ja otti kantaa jalkapallon nykytilaan.

AC Milanin 37-vuotias veteraanihyökkääjä Olivier Giroud on ollut tälläkin kaudella hienossa iskussa. Ranskalaispyssy on laukonut 26:n Serie A-ottelun aikana 12 maalia ja antanut siinä sivussa kahdeksan maalisyöttöä.

Giroudin nykyinen sopimus on päättymässä kesäkuun viimeisenä päivänä, mutta lähteiden mukaan jatko Milanossa ei ole poissuljettu vaihtoehto. Kaikki on kuitenkin tältä osin vielä avoinna ja pelaajaa on linkitetty muun muassa MLS:sä pelaavan Los Angeles FC:n riveihin.

Kaiken urallaan nähnyt Giroud kertoi mietteitään kuningaslajin nykytilasta. Mieheltä kysyttiin, mihin asioihin hän kaipaisi mahdollisesti muutosta.

– Anteeksi nyt, mutta yksi asia, joka hieman häiritsee minua, on VAR. Siinä kestää kauan ja pelaajat joutuvat odottamaan. Sen lisäksi päätökset voivat edelleen mennä väärin. Haluaisin, että löytäisimme oikean tavan säilyttää lajin spontaanius, Giroud vastasi Football Italian mukaan.

Giroudilta kysyttiin mielipidettä myös Pariisin kesäolympialaisiin osallistumisesta.

– En halua asettua päävalmentaja Henryn (Thierry) asemaan. Mielestäni kolme yli 23-vuotiasta pelaajaa voisivat olla minä, Griezmann (Antoine) ja Mbappe (Kylian). Onko se mahdollista? Se on kokonaan toinen kysymys.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A