Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

José Mourinho avautuu karuista potkuistaan: “En tuhlaa sekuntiakaan aikaa…”

Jose Mourinho
AOP

José Mourinho ei ole selkeästikään ottanut potkujaan AS Romasta kovinkaan kevyesti. Portugalilainen osoittaa syyttävän sormen seuran johtoportaan sekä entisen urheilujohtajan Tiago Pinton suuntaan.

José Mourinho sai väistyä AS Roman päävalmentajan paikalta tammikuun puolivälissä.

Roma aloitti kuluvan kauden pisteiden valossa surkeasti pudoten Italian pääsarjan peränpitäjien joukkoon. Ikuisen kaupungin suuruus sai kuitenkin uutta virtaa pelaamiseensa ja pystyi vähitellen nousemaan sarjataulukon keskikastiin.

Vuodenvaihteessa alkanut tappioputki oli kuitenkin Roman johtoportaalle liikaa, ja Mourinholle näytettiin ovea.

Mourinho, joka luotsasi Roman Konferenssiliigan voittoon vuonna 2022 ja Eurooppa-liigan finaaliin viime kaudella, ei ole kaikesta päätellen edelleenkään sulattanut irtisanomistaan.

– On vaikea ymmärtää, miten kahtena peräkkäisenä vuonna Euroopan kilpailun finaaliin joukkueensa johdattanut valmentaja saa potkut.

Roma oli äärimmäisen lähellä myös Eurooppa-liigan voittoa, mutta taipui lopulta seitsemännen mestaruutensa pokanneelle Sevillalle rangaistuspotkukilpailujen jälkeen.

Mourinho otti kantaa myös Tiago Pinton puheisiin. Roman entinen urheilujohtaja oli se, joka ilmoitti ex-managerille tämän työsuhteen päättymisestä. Pinto kertoi medialle ollessaan äärimmäisen pahoillaan Mourinhon puolesta.

– En tuhlaa sekuntiakaan aikaani lukeakseni, mitä herra Tiago Pintolla on sanottavaa, hänen puheensa eivät kiinnosta minua pätkääkään, Mourinho latasi Football Italian mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A