Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Agentti paljastaa: Tästä syystä brassilupauksen siirto Chelseaan kariutui: “Real Madrid päätti…”

Endrick, Palmeiras.
AOP

Real Madrid veti pisimmän korren brassilupaus Endrickin kohdalla. Äärettömän lahjakas teini-ihme on siirtymässä Santiago Bernabeulle tulevana kesänä. Pelaajan agenttina toimiva Frederico Pena paljastaa, miksi muun muassa Chelsea jäi lopulta kakkoseksi siirtoneuvotteluissa.

Brasilian mahtiseura Palmeirasin edustusjoukkueen mukaan vain 16-vuotiaana noussut Endrick on ollut pitkään yksi Etelä-Amerikan puhutuimmista pelaajista. Huikaisevat otteet pelikentällä ovat herättäneet vertauksia Brasilian maajoukkueen takavuosien suuruuksiin, kuten Ronaldoon ja Adrianoon.

Hyvin nopeasti kävi selväksi, että lupaavan huipputalentin ura tulisi jatkumaan jossain muualla kuin Brasilian Serie A:ssa. Endrick päätyi lopulta sopimukseen Real Madridin kanssa, vaikka muitakin ottajia olisi riittänyt pilvin pimein.

Esimerkkinä FC Barcelona ja Chelsea, jotka vetäytyivät kuitenkin leikistä. Endrickin agentti, Frederico Pena avautuu taannoisesta tilanteesta suojattinsa kohdalla.

– Real Madrid päätti, että he eivät tule koskaan menettämään toista Vinin (Vinicius Jr) tai Endrickin kaltaista lahjakkuutta sen jälkeen, kun Neymar siirtyi Barcelonaan, Pena paljasti Fabrizio Romanon mukaan.

– Ehkä Chelsea voi ottaa tilanteesta opiksi, koska he olivat alussa kärjessä (siirtoneuvotteluissa), mutta he olivat huolissaan maksusta. Sitten kun Real tuli ja oli valmis maksamaan sen, mitä Palmeiras halusi, siitä tuli heille lähes mahdotonta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga