Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelonalle mahtavia uutisia? – Tähtipelaajien lainapesteille sittenkin jatkoa? – “Toivon, ettei Atletico tee asiasta ongelmaa”

Joao Cancelo, FC Barcelona.
AOP

FC Barcelonaa lainasopimusten turvin edustavien Joao Felixin ja Joao Cancelon tilanteista on riittänyt paljon puhetta. Miesten on uskottu jättävän Katalonian taakseen kuluvan kauden jälkeen, mutta Barcan presidentti Joan Laporta on luottavaisin mielin pelaajien jatkon suhteen.

Joao Felixin tulehtuneet välit Atletico Madridiin johtivat siihen, että hänet lähetettiin lainalle Chelseaan. Vakuuttavasta alusta huolimatta taitavalle portugalilaiselle ei nähty käyttöä tuoreen päävalmentajan Mauricio Pochettinon alaisuudessa.

Tämän jälkeen edessä oli paluu Atleticoon, mutta mies passitettiin käytännössä välittömästi uudella lainapestillä FC Barcelonaan.

Felix ei missään vaiheessa peitellyt toiveitaan pelata Barcan paidassa. Laitahyökkääjä on joutunut toden teolla Tico-kannattajien hampaisiin, jonka myötä hänen paluunsa Metropolitanolle on alkanut näyttää entistä monimutkaisemmalta.

Joao Cancelon tilanne on pitkälti samanlainen. Manchester Cityssä sivustaseuraajan rooliin jäänyt laitapuolustaja ei saanut pysyvää pestiä Bayern Münchenistä, jonka jälkeen hän matkasi Kataloniaan.

Välit Pep Guadiolaan ovat huhutusti edelleen sen verran karikkoiset, että portugalilaista tuskin nähdään enää Etihadilla.

Sekä Felixin, että Cancelon on raportoitu ensisijajisesti toivovan voivansa jatkaa Barcan väreissä, mutta seuran rahaongelmien takia, tätä on pidetty vaikeana yhtälönä. Barcelonan presidentti Joan Laporta on kuitenkin luottavaisin mielin.

– Uskon, että Joao Cancelo ja Joao Felix jatkavat Barcassa ensi kaudella. Toivon, ettei Atletico tee asiasta ongelmaa. Man City tuskin asettuu esteeksi, Laporta kommentoi Fabrizio Romanon mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga