Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Entinen Manchester City-tähti vastaa shokkiväittesiin: “Paljon valheellisia tarinoita”

Joao Cancelo, FC Barcelona.
AOP

FC Barcelonan paidassa lainadiilillä pelaava Joao Cancelon tulevaisuudesta ei ole toistaiseksi minkäänlaista varmuutta. Vaikka jatkaminen Kataloniassa saattaa osoittautua monimutkaiseksi, on miestä enää vaikea nähdä Pep Guardiolan alaisuudessa.

Pep Guardiolan ja Joao Cancelon tulehtuneet välit johtivat lopulta siihen, että vaihtopenkillä istumiseen kyllästynyt laitapuolustaja päätti nostaa kytkintä. Bayern Münchenissä vietetyn jakson jälkeen Cancelo siirtyi FC Barcelonaan, jossa on oltu erittäin tyytyväisiä hänen pelilliseen antiinsa.

Barca on tiettävästi halukas tekemään Cancelon sopimuksesta pysyvän, mutta Cityn hintapyyntö on useiden lähteiden perusteella nousemassa liian korkeaksi katalonialaisten kannalta.

Cancelon ensi kauden osoite on tässä vaiheessa täysi arvoitus, mutta mies itse on toivonut voivansa jatkaa pelaamistaan Barcan paidassa.

Brittimediassa liikkui aiemmin huhuja siitä, että Cancelo olisi ollut taivaansinisiä edustaessaan huono joukkuetoveri. Portugalilainen antaa nyt oman vastauksensa ja kertoo joutuneensa kohtaamaan Manchesterissä dramaattisia tapahtumia.

– City-ajastani liikkuu paljon valheellisia tarinoita. En ole koskaan ollut huono joukkuetoveri. Jouduin kertaalleen murron ja ryöstön kohteeksi kotonani, Cancelo kertoo Fabrizio Romanon mukaan.

– Pelasin seuraavana päivänä Emiratesilla Arsenalia vastaan. Tällaisia asioita ei koskaan unohda, mutta jätin vaimoni ja lapseni peloissaan kotiin, jotta voisin edustaa Cityä. On epäkunnioittavaa puhua minusta tällä tavalla, sillä olen ollut tärkeä pelaaja heille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga