Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:lle hyviä uutisia! – Luottosoturi allekirjoittamassa pitkän jatkopahvin!

Scott McTominay
AOP

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Scott McTominay on raporttien mukaan lähellä uuden kolmivuotisen jatkopahvin allekirjoittamista. Skotlannin maajoukkuemies on ollut tällä kaudella hienossa iskussa ja yksi punapaitojen suurimmista onnistujista.

Scott McTominay kuului vielä pari vuotta sitten Manchester Unitedin selkeään avauskokoonpanoon. Mies pelasi keskustassa yhdessä Fredin kanssa käytännössä jokaisen mahdollisen ottelun, mutta kumpikaan herroista ei varsinaisesti vakuuttanut.

Casemiron ja Christian Eriksenin saavuttua Old Traffordille McTominayn vastuu alkoi selvästi vähentyä. Fredille ei nähty enää ollenkaan käyttöä, jonka jälkeen hän päätti jättää seuran. McTominay oli niin ikään viime kesänä median mukaan lähtökuopissa, mutta päätti lopulta jatkaa pelejään Erik ten Hagin alaisuudessa.

Tälläkään kaudella paikkaa avauskokoonpanosta ei ole irronnut, mutta McTominay on hoitanut oman leiviskänsä loistavasti aina kentälle päästyään. Skotlantilainen on seitsemällä maalillaan joukkueensa paras maalintekijä Valioliigassa yhdessä Marcus Rashfordin ja Rasmus Hojlundin kanssa.

McTominayn jatko on jälleen nostettu tapetille, ja lähteiden mukaan hän on tehnyt päätöksensä. Football Scotland kertoo, että McTominayn on määrä allekirjoittaa lähipäivinä kolmen vuoden jatkosopimus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga