Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Serie A:n jättiseurat ManU-hylkiön perässä: “Käsitykseni mukaan…”

Sofyan Amrabat, Manchester United.
AOP

Sofyan Amrabatin lainapesti Manchester Unitedissa on sujunut haastavissa merkeissä. Marokon maajoukkuemies on jäänyt vaihtopelaajan rooliin, eikä Unitedin uskota olevan tarjoamassa hänelle pysyvää diiliä.

Manchester United hankki Sofyan Amrabatin kesällä riveihinsä pitkän suostuttelun jälkeen. Fiorentinassa vakuuttavaa jälkeä tehneen marokkolaisen odotettiin tuovan lisää kilpailua Unitedin miehistöön, mutta toistaiseksi hänen pelillinen panoksensa on jäänyt pieneksi.

Amrabat aloitti lupauksia herättävästi ja selvisi kuivin jaloin myös vieraalla tontilla, kun Erik ten Hag käytti häntä laitapuolustajana. Hienon alun jälkeen asiat eivät ole kuitenkaan menneet Amrabatin toivomalla tavalla ja hän on juuttunut vaihtopenkille.

Siirtoasiantuntija Fabrizio Romano ottaa kantaa Marokon maajoukkuemiehen jatkoon.

– Sofyan Amrabatin lainadiili Manchester Unitedin kanssa ei ole sujunut helpossa merkeissä, ja spekulaatioiden mukaan hänen kohtalostaan on jo päätetty. Käsitykseni mukaan Fiorentinalle tai pelaajalle ei olla vielä tiedotettu mitään, Romano kertoo TEAMtalkin mukaan.

– Silti, on luultavaa, että päätös tulee julki pian ja on mahdollista, että ManU haluaa lähteä eri suuntaan, eikä kiinnittää Amrabatia. On kuitenkin syytä muistaa, että Amrabat on todistanut tasonsa viime vuosina pelattuaan isoimmalla näyttämöllä Qatarin MM-kisoissa Marokon paidassa.

TEAMtalkin mukaan ainakin Juventus ja AC Milan ovat kiinnostuneita Amrabatin palveluksista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A