Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Liga-veteraani teki päätöksensä! – Ura jatkuu sittenkin tutussa ympäristössä: “En ole ikinä halunnut jättää kotiani”

Koke, Atletico Madrid.
AOP

Atletico Madridin luottopelaajiin vuosikausien ajan lukeutunut Koke on allekirjoittanut seuran kanssa uuden kontrahdin. Tuoreen diilin mukaan espanjalaisen on määrä jatkaa Metropolitanolla vähintään ensi vuoden kesään asti.

Atletico Madrid on saanut loistavia uutisia sopimusrintamalta, kun keskikenttäpelaaja Koke päätti raapustaa nimensä vuoden mittaiseen jatkopahviin. Uuteen sopimukseen on kirjattu niin ikään optio vuoden mittaisesta jatkosta.

Espanjalaisveteraani on ollut vuosikausien ajan tärkeä osa Atleticon runkoa. Madridilaisseuran junioriakatemian läpi käynyt Koke nousi ensimmäistä kertaa edustusjoukkueen mukaan vuonna 2011.

Miehestä on kehittynyt vuosien saatossa yksi Ticon historian ikonisimmista keskikenttäpelaajista. Vaikka vastuuta on tullut tälläkin kaudella reilusti, on pelaajan jatkoa Diego Simeonen alaisuudessa kyseenalaistettu.

Colchonerosin kapteeni on Fabrizio Romanon saamien tietojen perusteella suostunut useaan palkanalennukseen voidakseen jatkaa nykyisen työnantajansa leivissä.

– Minulla on ollut useita tilaisuuksia, mutta en ole ikinä halunnut jättää kotiani, Koke kommentoi Romanon mukaan.

Atletico Madrid on kärsinyt La Ligassa kaksi peräkkäistä tappiota, jonka myötä joukkue on pudonnut sarjan neljän parhaan ulkopuolelle. Taistelu Mestarien liigapaikoista käy kuitenkin edelleen kuumana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga