Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Shokkisiirto jäihin? – Fabrizio Romano rauhoittelee Liverpoolin kannattajia: “Täysin normaalia”

Luis Diaz Kolumbian paidassa.
AOP

Siirtoasiantuntija Fabrizio Romano rauhoittelee Liverpoolin faneja Luis Diazin suhteen. Pelaajan isä vihjasi aikaisemmin melko vahvasti, että näkee poikansa pelaavan jonain päivänä La Ligassa.

Luis Diaz on ollut yksi Liverpoolin näkyvimmistä pelaajista sen jälkeen, kun hän saapui Portosta tammikuussa 2022. Kolumbian maajoukkuemiehen menettäminen olisi epäilemättä suuri isku punaisille, vaikka hänen loukkaantumishistoriansa on synkkää luettavaa.

Diazin isä, Luis Manuel Diaz antoi aiemmin kohua nostattaneita lausuntoja koskien poikansa tulevaisuutta. Vanhempi Diaz kertoi Liverpool-tähden olevan vankkumaton FC Barcelonan kannattaja, jonka jälkeen hyökkääjää on viety huhuissa Kataloniaan.

Siirtoasioissa yleensä luotettava Fabrizio Romano ei kuitenkaan usko Diazin olevan lähiaikoina matkalla Espanjan pääsarjaan.

– Jotkut fanit ovat ehkä nostaneet kulmakarvoja Luis Diazin isän kommenttien jälkeen, joissa hän kertoi haluvansa nähdä poikansa pelaavan espanjalaisessa huippuseurassa. En kuitenkaan näkisi Luisin isän sanoja negatiivisena asiana, Romano kertoi CaughtOffsidelle.

– Hän vain vastasi kysymyksiin siitä, että espanjalaiset seurat ovat aiemmin halunneet tarjota sopimusta, ja piti vaihtoehdot auki tulevaisuutta varten, joka on täysin normaalia. Diaz on onnellinen Liverpoolissa, ja hän näyttää sen jokaisessa pelissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga