Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Barca ja Real Madrid jäämässä nuolemaan näppejään? – City nappaamassa Saksan maajoukkuetähden?

Joshua Kimmich
AOP

Tuoreet lähteet kertovat, että Manchester Cityä pidetään todennäköisimpänä vaihtoehtona Joshua Kimmichin seuraavaksi työnantajaksi. Bayern Münchenin keskikenttäpelaajaa on linkitetty aiemmin myös FC Barcelonaan ja Real Madridiin.

FC Bayern Müncheniä edustava Joshua Kimmich on viime vuoden tavoin runsaan uutisoinnin kohteena. Keskikenttäpelaajan uskotaan olevan tällä kertaa valmis vaihtamaan maisemaa ja häntä on yhdistetty muun muassa FC Barcelonaan ja Real Madridiin.

Tämän lisäksi myös Manchester City on saapunut apajille ja CaughtOffsiden saamien tietojen mukaan englantilaisseura näyttää Kimmichin todennäköisimmältä valinnalta.

Bayernissä viettämiensä vuosien aikana Kimmich on noussut yhdeksi maanosan johtavista keskikenttäpelaajista. Monipuolisuutensa ansiosta hänet on nähty usein myös oikeana laitapuolustajana.

Saksalainen on voittanut Bundesliigan jättiseuran kanssa lähestulkoon kaiken mahdollisen, mutta ensi kaudella saattaa puhaltaa uudet tuulet. Cityn manageri Pep Guardiola on lähteiden mukaan painostanut seurajohtoa panostamaan Kimmichin hankintaan.

Miehen saapuminen Etihadille kävisi järkeen, sillä joukkueesta puuttuu mitat täyttävä vaihtoehto Rodrille. Bayernin kerrotaan arvioivan Kimmichin noin 60 miljoonan euron arvoiseksi, joka tuskin tuottaisi Citylle suuria ongelmia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga