Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Pelit Emiratesilla pelattu? – Palaako Italian maajoukkuemies kotikonnuilleen? – “Miksi ei?”

Jorginho saattaa jättää Arsenalin taakseen.
AOP

Arsenalin keskikenttäpelaaja Jorginhon sopimus on umpeutumassa kuluvan kauden jälkeen. Italian maajoukkuemiehen jatkosta ei ole vielä tietoa, mutta paluuta kotimaahan pidetään yhtenä vaihtoehtona. Pelaajan agentti ottaa kantaa suojattinsa tilanteeseen.

Huikaisevaa kautta pelaava Arsenal on materiaaliltaan Valioliigan ehdotonta kärkeä. Tällä hetkellä sarjan piikkipaikkaa tasapisteissä Liverpoolin kanssa pitävä Gunners on toistaiseksi hävinnyt vain neljä ottelua ja maaliero 46 osuman verran plussan puolella.

Tykkimiesten pelaajarinki varsinkin keskikentän ja hyökkäyksen osalta on täynnä onnistujia, mutta osa saattaa pelata viimeistä kauttaan Mikel Artetan alaisuudessa. Yksi heistä on Jorginho, jonka voimassa oleva kontrahti on umpeutumassa kuluvaa kauteen.

Viime vuoden tammikuussa Emiratesille Chelseasta saapunut italialainen on jäänyt tällä kaudella suhteellisen pienelle vastuulle. Miehellä on vyöllään 18 valioliigaottelua, mutta täydet minuutit ovat jääneet toistuvasti haaveeksi.

Jorginhon agentti Joao Santos kommentoi pelaajan jatkosuunnitelmia.

– Keskustelemme Arsenalin kanssa hänen sopimuksestaan, jonka on määrä päättyä kesäkuussa. Se on meidän prioriteettimme. Arsenalilla on fantastinen ryhmä ja katsomme, tarvitsevatko häntä ensi kaudella. Paluu Italiaan? Miksi ei? Jonain päivänä ehkä, Santos kertoi Fabrizio Romanon mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A