Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Toni Kroos on tehnyt päätöksen jatkostaan!

Toni Kroos
AOP

Toni Kroos on päättänyt jatkaa Real Madridin pelaajana ensi kauden loppuun asti, lähteet kertovat. Saksalaismaestro on jäänyt tällä kaudella hieman aiempaa pienemmälle vastuulle, mutta on totisesti osoittanut arvonsa joukkueelleen.

Real Madrid on kovaa vauhtia palaamassa Espanjan mestariksi vuoden tauon jälkeen. Lähin haastaja, viime kaudella mestaruutta juhlinut FC Barcelona on kahdeksan pisteen takamatkalla, kun kärkijoukkueilla on enää yhdeksän ottelua pelaamatta.

Huikaisevan alkukauden pelannut Girona on puolestaan hyytynyt kolmanneksi 10 pisteen päähän madridilaisista.

La Ligan lisäksi Madrid pyrkii luonnollisesti saavuttamaan menestystä myös Mestarien liigassa, jonka pudotuspelivaiheessa asettuu vastaan Manchester City kolmatta vuotta peräkkäin.

Carlo Ancelottin ryhmä on uudistunut rajusti viime kaudesta, mutta myös vanhempi runko on täyttänyt tällä kaudella roolinsa. Toni Kroosin tulevaisuudella on pähkäilty jo hyvä tovi, mutta saksalainen on vihdoin tehnyt päätöksensä.

Fabrizio Romanon tietojen mukaan Kroos ja Madrid ovat sopineet jo uudesta, ensi kauden loppuun asti kestävästä sopimuksesta, jonka allekirjoittaminen on vain ajan kysymys. Kroosin edellinen sopimus oli päättymässä tähän kauteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga