Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Manchester United suunnittelee yllättävää hankintaa! – Pelaajatarkkailijat lähetetty matkaan

Joselu Mato, Real Madridin paidassa.
AOP

Manchester Unitedin raportoidaan haaveilevan uuden keskushyökkääjän hankinnasta. Haaviin saattaa tarttua kokeneempi vaihtoehto, sillä tuoreet lähteet kertovat brittiseuran kiinnostuneen Real Madridin Joselu Matosta.

Rasmus Hojlund on osoittanut piristymisen merkkejä vaisun alun jälkeen ja alkanut pikkuhiljaa osua maalipuiden väliin. Äärimmäisen lupaava tanskalainen on kuitenkin vielä kaukana parhaasta peli-iästään ja hänelle kaivataan Old Traffordilla kokeneempaa kirittäjää.

Anthony Martialin ei uskota jatkavan pelejään Manchesterissä kesän jälkeen, eikä Marcus Rashford ole puhdas ysipaikan pelaaja. Näin ollen Unitedin katseet ovat kääntyneet kesän siirtomarkkinoille uuden keskushyökkääjän toivossa.

Sellainen saattaa löytyä La Ligasta, jos tuoreita lähteitä on uskominen. 90min kertoo, että United on lähettänyt pelaajatarkkailijoitaan seuraamaan Real Madridia edustavan Joselu Maton otteita.

Paremmin nimellä Joselu tunnettu hyökkääjä edustaa Los Blancosia lainasopimuksen turvin Espanyolista. Diilistä on määrä tulla pysyvä kesällä, mutta miehen ura saattaa sittenkin jatkua Espanjan rajojen ulkopuolella.

34-vuotias kärkipelaaja on jäänyt tällä kaudella vaihtopelaajan rooliin Madridissa, mutta on silti mättänyt kelpo tehot peliaikaansa nähden. 27 La Liga-ottelun aikana verkko on heilunut kahdeksan kertaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga