Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Viekö Liverpool ManU:n siirtokohteen? – “Loistava lisä Valioliigaan”

Teun Koopmeiners on usean suurseuran hankintalistalla.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Atalantaa edustava Teun Koopmeiners on tehnyt lähtöaikeensa selviksi. Muun muassa Manchester Unitedin tähtäimessä oleva pelaaja on päätynyt myös Liverpoolin ostoslistalle. Asiantuntija Dean Jones kommentoi siirron mahdollisuutta.

Teun Koopmeiners on ollut tällä kaudella häkellyttävässä iskussa. Keskikentän keskustassa operoiva hollantilainen on mättänyt Atalantalle tehot 10+3 Serie A:ssa, eikä hyvä vire ole luonnollisesti ole jäänyt muuallakaan huomaamatta.

Koopmeinersia on viety huhuissa muun muassa Manchester Unitediin, Juventukseen ja Newcastleen, mutta myös Liverpool haluaa sekoittaa pakkaa omalta osaltaan.

Siirtoekspertti Dean Jones kertoo oman näkemyksensä Hollannin maajoukkuemiehen tulevaisuudennäkymistä.

– Teun Koopmeiners olisi uskomaton lisä Valioliigaan. Newcastle on ollut hänestä pitkään kiinnostunut. Kun se haihtui, seura, joka nyt on astunut esiin, on Liverpool, Jones kertoi Football365:n mukaan.

– Uskon, että Liverpoolissa on paikka, jonka täyttämistä he voisivat harkita. Jos he onnistuvat hankkimaan Koopmeinersin, heidän potentiaalinsa nousisi entisestään.

– Se, että hän lisää nyt bensaa liekkeihin puhumalla elämästä Englannissa, viittaa ehdottomasti siihen, että hän on avoimin mielin siirron suhteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A