Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valioliigatähdestä Casemiron korvaaja? – United valmistelee 35 miljoonan punnan tarjousta!

Joao Gomes on siirtohuhujen kohteena.
AOP

Manchester United aikoo tavoitella Wolverhampton Wanderersin keskikenttäpelaaja Joao Gomesia, jos seura luopuu Casemirosta tänä kesänä, raportit väittävät.

Casemiro on kokenut hankalia aikoja Old Traffordilla sen jälkeen, kun hän saapui Englantiin 70 miljoonan punnan kaupassa Real Madridista vuonna 2022.  Koska hänen kallista sopimustaan on jäljellä kaksi vielä vuotta, hänen odotetaan olevan tänä kesänä siirtokelpoinen.

Casemiro on herättänyt kiinnostusta Saudi-Arabian liigassa, ja 90min ymmärtää, että hänet voitaisiin myydä oikeasta hinnasta, kun United pyrkii kartuttamaan noin 170 miljoonan punnan siirtobudjettiaan.

Lähteiden mukaan United pyrkii hankkimaan uuden keskikenttäpelaajan, jos Casemiro lähtee, ja punapaidat ovat ottaneet tähtäimeensä Wolverhamptonia edustavan Joao Gomesin.

Gomes, 23, siirtyi Wolvesiin Flamengosta tammikuussa 2023 ja on nopeasti vakiinnuttanut asemansa Gary O’Neilin joukkueen avainpelaajana.

Vakuuttavat otteet palkittiin hiljattain myös maajoukkuekutsulla ja mies debytoi Brasilian paidassa ystävyysottelussa Englantia vastaan.

Unitedin kerrotaan valmistelevan noin 35 miljoonan punnan tarjousta Gomesista, jonka nykyinen sopimus Wolvesin kanssa on voimassa vuoteen 2028 asti. Keskikenttäpelaajan kontrahti sisältää myös option yhdestä lisävuodesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset