Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Valioliigan kohupelaaja jälleen otsikoissa! – “Kaipaan Italiaa paljon”

Nicolo Zaniolo
AOP

Nicolo Zaniolo ei ole varsinaisesti päässyt loistamaan Aston Villan paidassa. Lahjakas italialaispelaaja otti median edessä kantaa tulevaisuuteensa, eikä jättänyt mitään epäselväksi.

Galatasarayn sopimuspelaaja Nicolo Zaniolo on saanut viime vuosina runsaasti epätoivottua julkisuutta siirtosekoilullaan. Miehen oli jo Roma-vuosinaan määrä siirtyä Valioliigaan, mutta hän käänsi viime hetkellä kelkkaansa, jonka myötä kaupat Bournemouthin kanssa jäivät toteutumatta.

Zaniolo putosi Roman edellisen päävalmentajan José Mourinhon hierarkiassa tämän jälkeen alaspäin ja ottaja löytyi lopulta Turkin liigasta, kun Galatasaray tarjosi miehelle sopimusta.

Zaniolo esiintyi vakuuttasti turkkilaisseuran paidassa, mutta hänet lähetettiin lainalle Aston Villaan vain puolen vuoden jälkeen. Pienelle vastuulle Villa Parkilla jäänyt pelaaja kertoo nyt haaveilevansa paluusta Italiaan.

– Kaipaan Italiaa paljon, perhettäni, ystäviäni, poikaani… Nyt on kuitenkin seurojen asia määritellä tulevaisuuteni, sillä kuulun Galatasaraylle, Zaniolo kertoi Football Italian mukaan.

– Sillä välin haluan ilmaista kiitollisuuteni Monchille (Aston Villan jalkapallotoimenjohtaja), joka on jälleen kerran panostanut minuun otettuaan minut Romaan, kun olin 19-vuotias.

– Ansaitsen enemmän mahdollisuuksia Aston Villassa, mutta pidän Emeryä (Unai) yhtenä maailman parhaista valmentajista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A