Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenalin siirtokohde avautuu tulevaisuudestaan! – “Asioita saattaa tapahtua”

Alexander Isak Ruotsin paidassa.
AOP

Newcastlea edustavan Alexander Isakin nimi on pyörinyt viime aikoina ahkerasti siirtohuhuissa. Ruotsalaishyökkääjän palvelukset ovat herättäneet laajaa ihailua Valioliigan jättiseuroissa. Isak myöntää, että kesän aikana saattaa alkaa tapahtua.

Newcastle Unitedin uskotaan olevan myymässä useita avainpelaajiaan tulevan kesän aikana tasapainottaakseen taloudellista tilannettaan.

Kuten aiemmin uutisoimme, Bruno Guimaraesin nimi on noussut tässä yhteydessä esiin, mutta brasilialainen ei suinkaan ole ainoa Magpies-pelaaja, joka saattaa kapistella St. James’ Parkin pölyt kannoiltaan.

Hienossa vireessä ollut Alexander Isak, joka on mättänyt tällä kaudella 12 kaappia Valioliigassa, on niin ikään mahdollisesti pakkaamassa laukkujaan. Ruotsin maajoukkuepelaaja on tiettävästi ainakin Arsenalin hankintalistalla, jonka lisäksi kiinnostusta riittää muissakin Britteinsaarten kärkiseuroissa.

Isak antoi huhumylläkän kommentteja koskien tulevaisuuttaan.

– Tämä (siirtohuhut) ei vaikuta minuun juurikaan. Tulevaisuudestani on puhuttu moneen kertaan, useiden siirtoikkunoiden aikana. Minä näen sen vain (spekulaationa), Isak kertoi 90minin mukaan.

– Kaikki tietävät, että kesä on tuloillaan, ja että asioita saattaa tapahtua, mutta totta puhuakseni en ole edes ajatellut asiaa, ruotsalainen jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset