Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayern München-puolustajan siirto nytkähtänyt eteenpäin: “On epäreilua saada tällainen uhkavaatimus”

Alphonso Davies puolustaja Bayern München
AOP

Alphonso Daviesin siirto Real Madridiin näyttää olevan entistä lähempänä. Miehen kerrottiin jo aiemmin tehneen suullisen sopimuksen espanjalaisseuran kanssa. Daviesin agentti kritisoi voimakkain sanankääntein Bayern Münchenin toimintaa.

Bayern München näyttää olevan menettämässä yhden tärkeimmistä pelaajistaan, sillä Alphonso Davies vaikuttaa olevan pakkaamassa laukkujaan.

Pidemmän aikaa Real Madridin tarkkailun kohteena ollut laitapuolustaja teki usean lähteen mukaan alustavan sopimuksen Madridin kanssa, jota ei olla kuitenkaan vahvistutettu.

Tuoreiden tietojen mukaan pelaajan välit Bayernin kanssa ovat ajautuneet törmäyskurssille sen jälkeen, kun seura vaati Alphonsoa pakolliseen tapaamiseen pitkän hiljaiselon jälkeen.

Alphonson agentti Nedal Huoseh’n mielestä hänen suojattinsa on joutunut painostuksen kohteeksi.

– On epäreilua saada tuhkavaatimus Bayernilta. Päätämme, miten jatkamme kauden päätyttyä, kun tilanne on selkeämpi. On kohtuutonta, että Alphonsoa vastaan hyökätään nyt, Huoseh kommentoi Fabrizio Romanon mukaan.

– Olimme lähellä sopimusta vuosi sitten. Sitten koko seurajohto vaihdettiin. Emme kuulleet heistä mitään seitsemään kuukauteen. Vaikka yritin tänä aikana ottaa itse yhteyttä seuraan.

– Nyt meille annetaan uhkavaatimus, ja meidän pitäisi reagoida kahden viikon kuluessa, koska seuran johto on paineen alla. Se ei ole reilua.

– Tämä on erittäin tärkeä sopimus Alphonson uralla ja meidän pitäisi tehdä päätös jatkosta tietämättä, kuka valmentaja on ensi kaudella tai miltä joukkue näyttää. Siksi meidän mielestämme on epäreilua reagoida uhkavaatimukseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga