Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Liga-puolustaja ottaa kantaa Real Madridin tähden toimintaan: “Pelaajien täytyy osata nousta joidenkin asioiden yläpuolelle”

Vinicius Jr
AOP

Vinicius Jr nousi jälleen valokeilaan, kun Brasilia ja Espanja kohtasivat ystävyysottelussa. 3-3 tasapelin aikana kentällä nähtiin pienimuotoisia torikokouksia, joissa Real Madridin tähti oli osallisena.

Aiemmin tällä viikolla pelatusta Espanjan ja Brasilian välisestä ottelusta ei draamaa puuttunut. Kamppailu oli päättymässä jo Espanjan voittoon Rodrin vietyä maansa 3-2 johtoon rangaistuspotkusta 87. minuutilla.

Brasilia kuitenkin punnersi väkisin tasoihin Lucas Paquetan lisäajan seitsemännellä minuutilla syntyneellä maalilla. Kentällä nähtiin pelin aikana myös useita tunteenpurkauksia, joihin kummankin joukkueen pelaajat olivat osallisina.

Yhtenä pääpukarina hääri Brasilian Vinicius Jr, joka oli tukkanuottasilla useamman Espanjan pelaajan kanssa. Real Madridin tähden käytös ei ollut Villarreal-puolustaja Dani Parejon mieleen. Parejo ylisti Viniciuksen pelillisiä ominaisuuksia, mutta syytti tätä hermokontrollin puutteesta.

– Hän on ilmiömäinen pelaaja, jolla on poikkeukselliset kyvyt jalkapalloilijana. Mielestäni pelaajien tulee kuitenkin keskittyä pelaamiseen, Parejo muistutti Daily Mailin mukaan.

– Jokaisessa ottelussa tulee yhteenottoja. Hän näyttää olevan niissä aina osallisena, joka on asia, jota hänen kannattaa miettiä. Pelaajien täytyy osata nousta joidenkin asioiden yläpuolelle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga