Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsea-hankinnalle surkeita uutisia – Kausi paketissa loukkaantumisen takia: “Olen tehnyt kaikkeni toipumisen eteen”

Chelsea
Pixabay

Chelsean väreihin kovan hypetyksen saattelemana siirtynyt Romeo Lavia on saanut musertavia uutisia. Vammoista kärsineen superlupauksen kausi on paketissa tuoreimman takaiskun myötä.

Southamptonin paidassa kaudella 2022-2023 säkenöinyt Romeo Lavia oli viime kesänä usean valioliigaseuran ostoslistalla. Soton putosi kauden jälkeen sarjatasoa alemmas, jonka jälkeen alkoi näyttää selvältä, ettei Lavia tule jatkamaan uraansa Championshipissä.

Chelsea veti lopulta pisimmän korren entisen Manchester City-juniorin kohdalla, mutta aika Stamford Bridgellä ei ole sujunut onnellisten tähtien alla. Lukemattomista vammoista kärsinyt Lavia on pelannut kauden aikana vain 32 minuuttia, eikä lisävastuuta ole tulossa ennen ensi kautta.

Rajusti töitä kuntoutumisensa eteen tehnyt nuorukainen kärsii reisivammasta, joka pakottaa hänet useamman kuukauden huilille.

– Hei Chelsea-perhe. Kuten ehkä tiedätte, kovasta yrityksestäni huolimatta, joudun loppukauden ajaksi sivuun, Lavia kirjoitti sosiaalisen median tililleen Football.Londonin mukaan.

– Tämä on ollut minulle hyvin turhauttava kausi, sillä en ole voinut auttaa joukkuetovereitani. Rakastan tätä pelaajaryhmää, logoa ja kentällä olemista enemmän kuin mitään.

– Uskokaa, että olen tehnyt kaikkeni toipumisen eteen. Kiitos rakkaudesta, tuesta ja kritiikistä, sillä se kaikki on vaikuttanut minuun positiivisesti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga