Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Pep Guardiola pakkomielteinen brassitähden hankinnan suhteen – Vaihtaako puntapino omistajaa?

Bruno Guimaraes Brasilian paidassa.
AOP

Kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi, Bruno Guimaraesin jatko St. James’ Parkilla on kaikkea muuta kuin kiveen kirjoitettu. Newcastle Unitedin tähtipelaajaa on linkitetty etenkin Manchester Cityyn, jonka manageri Pep Guardiolan kerrotaan olevan pakkomielteinen brasilialaisen hankinnan suhteen.

Bruno Guimaraesin hiljattain antamat kommentit nostivat melkoisen äläkän sateisilla saarilla. Brassipelaaja vakuutteli antamassaan haastattelussa olevansa tyytyväinen elämäänsä Newcastlessa, mutta haluavansa tulevaisuudessa edustaa jotain toista seuraa.

Tätä ei luonnollisesti katsottu Magpiesin kannattajien toimesta hyvällä, sillä Guimaraes oli aiemmin vakuutellut haluavansa nousta seurahistorian suurimpien pelaajien joukkoon.

Guimaraesin pitkä sopimus päättyy vasta vuonna 2028, mutta hänen osoitteensa saattaa vaihtua jo tulevan kesän aikana.

Newcastle pelkää taloudellisia seuraamuksia, jos pelaajamyynneistä ei saada riittävästi viivan alle. Näin ollen Guimaraes on yksi niistä pelaajista, joiden tulevaisuus on täysin kysymysmerkki.

Guimaraesia on viety huhuissa etenkin Manchester Cityn väreihin ja CaughtOffsiden saamien tietojen mukaan Citizens-manageri Pep Guardiola on suorastaan pakkomielteinen kauppojen syntymisen suhteen.

Guimaraesin sopimuksessa on lähteiden mukaan 100 miljoonan punnan arvoinen ulososto-pykälä, joka varmasti jarruttaa mahdollisia neuvotteluja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset