Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Spurs-tähdeltä voimakas purkautuminen! – “En tietenkään ole tyytyväinen siihen, mitä seurassa tapahtuu”

Tottenham Hotspur
Pixabay

Tottenham Hotspuria edustava Pierre-Emile Højbjerg näyttää olevan matkalla kohti uusia haasteita. Hiljattain agenttiaan vaihtanut tanskalainen myöntää, ettei nykyinen tilanne Hotspur Stadiumilla ole paras mahdollinen.

Muun muassa Atletico Madridiin aiemmin linkitettyä Pierre-Emilie Højbjergia on viety tuoreimmista huhuissa Italian Serie A:han. Tottenham Hotspurin keskikenttäpelaaja oli vielä viime kaudella selkeä avauksen mies, mutta tällä kaudella tilanne on muuttunut radikaalisti.

Valmentajanvaihdoksen jälkeen Højbjergin vastuu on jäänyt aiempaa pienemmäksi Ange Postecogloun luottaessa muihin pelaajiin Spursin keskikaistalla. Højbjerg , jonka sopimus päättyy vuonna 2025, on todennäköisesti yksi niistä pelaajista, jotka Postecoglou on valmis laittamaan kauppatavaraksi tulevan siirtoikkunan aikana.

Hojberg avautui tilanteestaan Pohjois-Lontoossa, eikä varsinaisesti peitellyt pettymystään.

– En tietenkään ole tyytyväinen siihen, mitä seurassa tapahtuu. Se ei ole salaisuus, muttei myöskään mitään sellaista, josta kannattaisi pitää meteliä. Teen kaikkeni näyttääkseni valmentajalle, että hänen tulisi luottaa minuun, Højbjerg kertoi Fabrizio Romanon mukaan.

28-vuotias keskikenttäpelaaja on päässyt kentälle 27:ssä valioliigaottelussa, mutta kellottanut vain neljä kertaa täydet minuutit. Tällä hetkellä mikään ei puhu sen puolesta, että trendi olisi muuttumassa kauden viimeisillä kierroksilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset