Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Flirttailu jatkuu! Konkariluotsi palaamassa Stamford Bridgelle? – “Jalkapallon paras asia on fanit”

José Mourinho
AOP

José Mourinhoa on huhuttu takaisin Chelsean peräsimeen. Kokenut portugalilaistaktikko on tällä hetkellä vailla töitä.

Osa Chelsean kannattajista lauloi José Mourinhon nimeä Brentfordia vastaan pelatun vieraspelin aikana aiemmin tässä kuussa. Mauricio Pochettino ei totisesti ole pystynyt kääntämään joukkueen kurssia, saati vakuuttamaan sinisten faneja surkeiden tulosten keskellä.

61-vuotias Mourinho on tällä hetkellä työttömänä AS Roman annettua hänelle potkut. Portugalilainen on kuitenkin vahvistanut suunnittelevansa pikaista paluuta valmennustehtäviin.

Mourinho voitti Chelsean peräsimessä kolme Valioliigan mestaruutta, FA Cupin ja kolme liigacupia, mutta sai kenkää toisen kerran vuonna 2015.

Bluesin johtoportaan on uskottu haluavan toistaiseksi antaa aikaa Pochettinolle, mutta on selvää, että kärsivällisyys on käymässä vähiin Länsi-Lontoon kabineteissa.

Mourinholta pyydettiin kommentteja hänen väleistään Chelsean kannattajiin Brentford-ottelun tapahtumien jälkeen.

– Jalkapallon paras asia on fanit. Koska kannattajat, eivät tee rahaa jalkapallolla – he kuluttavat sitä! Joskus he käyttävät perheen tarvitsemia rahoja ja tekevät uhrauksia intohimostaan lajia ja etenkin seurojaan kohtaan, Mourinho vastasi London Evening News Standardin mukaan.

– Omalla kohdallani olen aina pystynyt tuomaan jotain juhlimisen aihetta, mutta huolimatta siitä, uskon, että he näkevät, kun joku on sitoutunut työhönsä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga