Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan mestaruustaisto tiivistyy! Murtuuko Etihadin taika? – “Ei ole epäilystäkään siitä…”

Declan Rice
AOP

Declan Ricen mukaan Arsenalin on kaadettava Manchester City sunnuntaina, jos joukkue haluaa näyttää olevansa valmis voittamaan mestaruuden.

Valioliigassa pelataan sunnuntaina mestaruustaiston kannalta äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu, kun Arsenal matkaa Manchester Cityn vieraaksi Etihadille.

Arsenal ja Liverpool ovat tasapisteissä sarjan kärjessä, ja City hengittää niskaan pisteen perässä. City lähtee kuitenkin kotonaan pelattavaan otteluun ennakkosuosikkina, sillä Arsenal on hävinnyt kahdeksan edellistä Etihadilla pelaamaansa ottelua.

Tykkimiesten keskikenttäpelaaja Declan Rice uskoo silti, että joukkueessa riittää laatua murtaa Cityn kotitaika ja ottaa ensimmäinen voitto taivaansinisten kotistadionilta sitten vuoden 2015.

– Meidän on mentävä Etihadille, josta tulee todella vaikeaa. Mutta jos haluamme päästä eroon itseemme liitetystä leimasta, sinne on mentävä ja voitettava, Rice kertoi London Evening Standardin mukaan.

– Meidän on näytettävä sitä teräksisyyttä ja luonnetta todistaaksemme, että voimme olla yksi parhaista joukkueista. Ei ole epäilystäkään siitä, että City on maailman paras joukkue tällä hetkellä, mutta meillä on täysi luottamus, että voimme saada tarvittavan tuloksen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga