Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Jääkö ManU-tähti rannalle EM-kisoista? – “Ei nouse Kanen, Watkinsin tai Toneyn edelle”

Marcus Rashford
AOP

Alan Shearer ei pidä Marcus Rashfordin valintaa Englannin joukkueeseen itsestäänselvyytenä tulevien EM-kisojen osalta. ManU:n laitahyökkääjä on jäänyt tällä kaudella kauas viime kauden tasostaan.

Saksassa pelattavat EM-kilpailut lähestyvät kovaa vauhtia ja spekuloiti joukkueiden pelaajistoista käy kuumana. Valtava mediahuomio on pyörinyt tuttuun tapaan Englannin ympärillä.

Kolme Leijonaa pelasi hiljattain kaksi harjoitusmaaottelua, joista tuloksena oli 1-0 tappio Brasilialle ja 2-2 tasapeli Belgiaa vastaan. Marcus Rashford, joka pelasi vain varttitunnin Brasiliaa vastaan, ei päässyt Belgia-ottelussa kentälle ollenkaan.

ManU:n hyökkääjä on tuskaillut pelinsä kanssa runsaasti tällä kaudella, eikä tehoja ole syntynyt viime vuoden tapaan. Valioliigan kaikkien aikojen tehokkain maalintekijä, Alan Shearer pitää hyvin mahdollisena, että Rashford jää rannalle tulevasta EM-miehistöstä.

– Jos Rashford pelaa hyvin kauden loppuun asti, se voi mahdollisesti pakottaa managerin valitsemaan hänet. Mutta en usko, että hänen valintansa on varma, Shearer tuumii CaughtOffsiden mukaan.

– Hän ei ole keskushyökkääjä, eikä halua pelata piikissä. Jos hänet valitaan, hän ei nouse Harry Kanen, Watkinsin (Ollie) tai Toneyn (Ivan) edelle, vaan pelaa laidalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024