Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigapelaaja puolustaa kovan kritiikin kohteeksi joutunutta pelitoveriaan: “Paljon sellaista, mitä ihmiset eivät näe”

Raheem Sterling
AOP

Raheem Sterling on joutunut tällä kaudella muun Chelsea-miehistön tavoin voimakkaan kritiikin kohteeksi. Toinen Blues-pelaaja Noni Madueke asettuu puolustamaan joukkuetoveriaan.

Raheem Sterlingille buuattiin koko FA Cupin puolivälierävoiton ajan Leicester Cityä vastaan Chelsea-kannattajien toimesta aiemmin tässä kuussa. Sterlingiä on pidetty mahdollisena lähtijänä vaikean kauden jälkeen.

Englantilaislaitahyökkääjän palvelukset ovat herättäneet kiinnostusta ainakin Saudi Pro Leaguessa. Noni Madueke nousee puolustamaan Sterlingiä ja kertoo, kuinka sitoutunut tämä on Chelseaan.

– On todella tärkeää (puolustaa Sterlingiä). En ole kukaan sanomaan, ettei ihmisillä saisi olla mielipiteitä, sillä myös minulla on myös omani. Kyseessä on kuitenkin joukkuetoverini, joka on saanut ankaraa ja epäreilua kritiikkiä, Madueke kertoo 90minin mukaan.

– Meidän velvollisuutemme on ilmaista mielipiteemme ja yrittää muuttaa hieman kertomusta.

– Raheem on poikkeuksellinen jalkapalloilija ja vielä parempi ihminen. On melko järkyttävää, kun näen osan kritiikistä. Olen varma, että hän kestää sen, mutta tiedämme, kuinka tärkeä hän on meille. Hän on kuin isoveli monelle meistä.

– On paljon sellaista, mitä ihmiset eivät näe. Tiedän vain, että hän on poikkeuksellinen ja erittäin sitoutunut tähän seuraan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga