Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Xabi Alonso tehnyt päätöksen tulevaisuudestaan! – Onko tässä seuraava Reds-manageri?

Liverpool
Pixabay

Loistavaa jälkeä Bayer Leverskusenin peräsimessä tehnyttä Xabia Alonsoa on viety huhuissa Anfieldille Jürgen Kloppin työn jatkajaksi. Tuoreiden tietojen mukaan Liverpool ei ole kuitenkaan saamassa haluamaansa, mutta seuraava vaihtoehto on jo tiedossa.

Liverpool toivoi saavansa Bayer Leverkusenin managerin Xabi Alonson Anfieldille kesällä lähtevän Jürgen Kloppin tilalle, mutta lähteet kertovat, että espanjalainen jatkaa bundesliigaseurassa.

Punaiset ovat pitäneet Alonsoa ykkösvaihtoehtona uudeksi valmentajakseen Kloppin lähtöilmoituksen jälkeen. Alonson luotsaama Bayer Leverkusen on Bundesliigan kärjessä 10 pisteen johtoasemassa Bayern Müncheniin nähden.

Merseysidella joudutaan nyt kuitenkin miettimään muita vaihtoehtoja, sillä Alonso vaikuttaa jatkavan nykyisen työnantajansa leivissä.

GiveMeSportin saamien tietojen mukaan Alonso jatkaa vähintään ensi kauden ajan Leverkusenissa ja hänen uuteen sopimukseensa tullaan kirjaamaan vuonna 2025 aktivoituva ulososto-optio.

Tuoreimpien huhujen mukaan Liverpool on tiedon saatuaan kääntänyt katseensa kohti Brighton-manageri Roberto De Zerbiä. Seagullsin pelitavan mullistanut italialaismanageri on kuumaa valuuttaa kesällä, sillä hänen uskotaan olevan kiinnostunut uusista haasteista.

De Zerbi johdatti hienon viime kauden jälkeen Brightonin ensimmäistä kertaa Eurooppa-liigaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga