Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Cityllä surkeita uutisia ennen sunnuntain huippukamppailua! – Guardiola kommentoi poisjääntejä

Manchester City
Pixabay

Manchester City kohtaa sunnuntaina Etihadilla pelattavassa huippuottelussa Arsenalin. Pep Guardiolan ryhmä on saanut ennen peliä surkeita uutisia loukkaantumisten muodossa.

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola on saanut kaksinkertaisen iskun ennen sunnuntaista Valioliigan kärkikamppailua Arsenalia vastaan. Katalaanimanageri vahvisti perjantaina, että sekä John Stones että Kyle Walker ovat sivussa joukkueen vahvuudesta.

Stones ja Walker saivat vammoja pelatessaan Englannin paidassa maajoukkuetauon aikana, eivätkä ole näin ollen käytettävissä mestaruustaiston kannalta oleellisessa kamppailussa.

Kevin De Bruynen, Edersonin, Jack Grealishin ja Manuel Akanjin odotetaan olevan pelikunnossa Mikel Artetan ryhmää vastaan, joka on sarjataulukon kärjessä tasapisteissä Liverpoolin kanssa ja pisteen edellä Cityä.

– Kyle ja John ovat poissa, se on mitä on, Guardiola kertoi perjantaina järjestetyssä lehdistötilaisuudessa ESPN:n mukaan.

– Kevin on niin tärkeä pelaaja. Kausi on ollut hänelle rankka loukkaantumisten ja pitkän poissaolon takia. Hän harjoitteli eilen todella hyvin, mutta tiedämme lähiaikoina tarkemmin.

Guardiola ei halunnut ottaa kantaa siihen, oliko hän pettynyt Gareth Southgaten ratkaisuun peluuttaa niin paljon maajoukkuetauolla kovan otteluruuhkan keskellä olevia pelaajia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga