Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lisää pelikieltoa luvassa? – Eddie Howe ottaa kantaa italialaistähden tilanteeseen: “Olemme tukeneet häntä koko ajan”

Sandro Tonali
AOP

Newcastle Unitedin valmentaja Eddie Howe kertoo, että Sandro Tonalin peliriippuvuus on edelleen olemassa ja myöntää olevansa valtavan pettynyt, jos pelikieltoa pidennetään.

FA nosti torstaina uuden syytteen Sandro Tonalia vastaan vedonlyöntirikkomuksista sen jälkeen, kun esiin oli noussut väitteitä, joiden mukaan italialaispelaaja oli lyönyt 50 vetoa jalkapallo-ottelusta.

Syytteen mukaan väitetyt rikkeet ovat tapahtuneet Tonalin kahden ensimmäisen Newcastlessa viettämän kuukauden aikana.

Tonali on saanut edellisestä vedonlyöntijupakasta 10 kuukauden pelikiellon, ja hänen odotetaan tällä hetkellä palaavan tositoimiin 27. elokuuta 2024. Lisää sanktioita saattaa kuitenkin olla luvassa uusien syytösten jälkeen.

Newcastlen valmentaja Eddie Howe puhui aiheesta ensimmäistä kertaa medialle FA:n antaman lausunnon jälkeen.

– Ne (FA:n syytteet) eivät tulleet yllätyksenä meille. Sandro on tehnyt ensimmäisestä päivästä lähtien yhteistyötä ja ollut hyvin rehellinen seuralle ja viranomaisille siitä, mitä hän oli tehnyt ja mitä ongelmia hänellä oli. Joten tämä ei tullut meille yllätyksenä, Howe kertoi Football Italian mukaan.

– Ilmeisesti se oli sitä muille ihmisille, mutta me olemme tukeneet häntä koko tämän ajan. Olemme äärimmäisen pettyneitä, jos hänen pelikieltoaan pidennetään, sillä se ei ratkaise ongelmien juurisyytä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga